Lieren

Veilig hijsen of trekken staat bij Van Gool Verhuur voorop, vandaar dat u bij ons ook alles vindt wat u nodig heeft om veilig te hijsen. Wij verhuren diverse lieren die leverbaar zijn in verschillende uitvoeringen, deze kunnen onder meer worden gebruikt in de offshore-, transport- en bouwindustrie. Heeft u speciale wensen of bent u opzoek naar maatwerk? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers via +31 (0) 251 29 19 19 of stuur een e-mail naar verhuur@vangool.nl.

 

Treklier met een maximale werklast van 300 kg

Elektrische lier 1 ton

1 week
200,00
excl. BTW
8 dagen
228,57
excl. BTW

Dak- & steigerlier

De daklieren worden in gedeelten aangevoerd en zo op een functionele en eenvoudige manier op het dak gemonteerd tot een veilige hijsinrichting. Ze worden geleverd met 2 ‘A’ frames en een hijsbalk inclusief trolley, exclusief takel. De steigerlier is een compacte en lichtgewicht lier welke snel en eenvoudig te monteren is op balkons en steigers. 230 volt, inclusief zwaaigiek.

Elektrische lier

Lieren speciaal ontworpen voor gebruik in krappe ruimtes. Deze compacte en lichtgewicht hijslieren zijn ideaal om te gebruiken op bouwplaatsen en voor constructiewerk. Hijskabels kunnen door onze ervaren monteurs op de lier gemonteerd worden. Bel ons voor gespecialiseerd advies.

Pneumatische lier

Een complete range hijslieren, speciaal ontworpen voor onder andere de offshore industrie waar luchtaandrijving frequent gebruikt wordt. Door de compacte uitvoering zijn de lieren eenvoudig in kleine ruimtes te gebruiken.