Weeggereedschap

Door ons brede aanbod aan weeggereedschap hebben wij voor al uw weegklussen de beste weegmiddelen. Heeft u vragen over welk gereedschap u het best kunt gebruiken bij het monitoren van uw last tijdens hijsen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door een van onze medewerkers via +31 (0) 251 29 19 19 of stuur een e-mail naar verhuur@vangool.nl.

 

Handafleesunit-van-gool-verhuur

Handafleesunit

1 week
60,00
excl. BTW
8 dagen
68,57
excl. BTW
Loadshackle-van-gool-verhuur

Loadshackle 12 ton

1 week
485,00
excl. BTW
8 dagen
554,29
excl. BTW
Laptop-en-dongel-van-gool-verhuur

Laptop en dongel

1 week
75,00
excl. BTW
8 dagen
85,71
excl. BTW

Digitale lastmeter

Met de digitale lastmeter kunt u gewicht direct meten en controleren. De lastmeter is voorzien van een aluminium huis. Moderne elektronica geeft deze lastmeter een aanvulling op veilig werken met het principe: “meten is weten”. Microprocessoren zijn standaard ingebouwd.Eenvoudig te bedienen met soft-touch drukknoppen. Nauwkeurigheid van 0.3%. Alle lastmeters worden door ons in een transportkist tezamen met sluitingen geleverd, zodat u uw werkzaamheden direct kunt aanvangen.Alle meters hebben een overloadteller die op nul staat als u de lastmeter in ontvangst neemt. Bij overbelasting brengen wij u de calibratiekosten als extra in rekening.

Waterzakken

De waterzakken zijn vervaardigd uit sterke, lichte materialen om op elke moeilijke plaats een hijsinrichting te kunnen testen. Simpel en doeltreffend is dit systeem compleet te leveren met pompen, slangen, verdeelstukken, kraanblokken en lastmeters. Onze expertise staat garant voor een succesvolle test welke wij ook voor u kunnen uitvoeren.