Hijsgereedschap

Van Gool Verhuur heeft een breed assortiment aan gecertificeerde hijsmiddelen. Of u nu takels, lieren, hijsklemmen of haken nodig heeft, wij hebben voor al uw tijdelijke hijsklussen een oplossing paraat. Omdat ons assortiment bestaat uit producten van diverse gerenommeerde fabrikanten, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande oplossing in tijden dat de inzet van extra hijsmiddelen nodig is.

 

Balkenklemmen & loopkatten
Hijsklemmen
Staalkabels & kettingen
Lieren
Hijsmagneten & vacuüm hijsunits
Sluitingen
Hijsbanden & Rondstroppen
Hijsogen
Hijsbalken & spreaders
Werkbakken
Kogelkophaken
Stekers & pallethaak

Veiligheid op de werkplek

Veiligheid staat bij Van Gool Verhuur op de eerste plaatst en is essentieel als het gaat om hijsgereedschappen, daarom beschikken al onze producten over een veiligheidscertificaat. Van Gool Verhuur voldoet aan de veiligheidseisen van NEN-EN-ISO 9001, de Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen (EKH) en de Metaalunie. Naast de jaarlijkse keuring wordt na afloop van elke huurperiode het product nogmaals gekeurd of zij nog voldoen aan de veiligheidseisen, zo bent u altijd verzekerd van een gekeurd product.

Speciale wensen

Bent u opzoek naar maatwerk of heeft u een speciale wens voor uw hijsmiddelen? Neem contact op met één van onze medewerkers via +31 (0) 251 29 19 19 of stuur een e-mail naar verhuur@vangool.nl. Onze gediplomeerde medewerkers houden rekening met uw wensen en passen dit volgens erkende voorschriften aan.