Hijsbalken & spreaders

Bent u opzoek naar betrouwbare en makkelijk te gebruiken hijsbalken & spreaders? Dan bent u bij Van Gool Verhuur aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring vinden wij voor u een geschikte hijsbalk of spreader geschikt voor uw hijsklus. Dankzij deze ervaring hebben wij een compleet aanbod samengesteld van kwalitatieve hijsbalken.

 


Spreaders

De Van Gool Verhuur spreaderssystemen kunnen op iedere gewenste lengte samengesteld worden. Elke complete spreader bestaat uit één paar eindstukken, inclusief de sluitingplaat, en diverse buisstukken die van verschillende lengtes zijn. Let op! Hoe langer de spreaders des te lager de werklast.

Veilig hijsen met gekeurde hijsbalken & spreaders

Bij Van Gool Verhuur staat uw veiligheid en dat van uw medewerkers op de eerste plaats. Om deze veiligheid te waarborgen verhuren wij alleen hijsbalken en spreaderssystemen die voldoen aan de Europese NEN-EN 13155 norm. Ieder product wat door ons wordt verhuurd bezit dan ook een keuringscertificaat. Na afloop van de huurperiode wordt het verhuurde product dan ook weer opnieuw gekeurd om te kijken of het product nog voldoet aan al deze veiligheidseisen.