Veilig winkelen

Ons beleid

De prijzen zijn gebaseerd op de minimale huurperiode (7 dagen).

  • Risico: Tijdens transport, laden en lossen is het risico van verlies of beschadiging van de gehuurde goederen voor rekening van de huurder.
  • Gebruik: De gehuurde goederen dient u te retourneren in dezelfde staat als bij het in ontvangst nemen van de goederen.
  • Reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.
  • Algemeen: Artikelen op de afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen. Type- en spelfouten voorbehouden. Prijswijzigingen, productwijzigingen en/of assortiment wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

Meer informatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via +31 (0) 251 29 19 19 of stuur een e-mail naar verhuur@vangool.nl. Onze gediplomeerde medewerkers houden rekening met uw wensen en passen dit volgens erkende voorschriften aan.

Erkenningen

Ons kwaliteitssysteem is de basis voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan eisen en verwachtingen van onze klanten, onze eigen professionele eisen en het werken binnen de gestelde wet- en regelgeving. We hebben de organisatie daarop ingericht, onder meer volgens de principes en de eisen van de norm ISO 9001 kwaliteitssystemen. Dit systeem is niet alleen op borging gericht, maar vooral op verbetering. Want wij willen onze organisatie en dienstverlening voortdurend professionaliseren. Het ISO-certificaat bevestigt de kwaliteit die wij standaard voor ogen hebben.

Onze certificaten

DNV ISO 9001:2015

DNV VCA* 2017/6.0

 EKH Onder de Haak

 EKH Boven de Haak