Vacuüm steenmagneet 400 kg

Producteigenschappen

Gewicht
35 kg
Werklast
400 kg
Transporthoogte
750 mm
Transportbreede
270 mm
Transportlengte
400 mm

Omschrijving

Vacuüm steenmagneet 400 kg 

Tijdelijke werkzaamheden waar stenen onbeschadigd verplaatst moeten worden? Door middel van de twee vacuümpompen en een zuignap kunt u met gemak uw stenen (onbeschadigd) verplaatsen/hijsen.

Deze hijsunit is een vacuüm hijsgereedschap om niet-luchtdoorlatend vormvast materiaal zoals glas, aluminium en staal te kunnen handelen. Het vasthouden wordt gedaan door het heftoestel. Veilig heffen en verplaatsen van de lading gebeurt met een kettingtakel of een kraan. Werkstukken kunnen eenvoudig van horizontaal naar verticaal kantelen en omgekeerd. De hijsunit wordt ingezet wanneer een werkstuk niet magnetisch genoeg is voor een hefmagneet of het materiaal niet beschadigd mag worden door een platenklem. De hijsunit is voorzien van vacuümbeveiliging. Er wordt automatisch een signaal afgegeven bij drukverlies. De unit is voorzien van een ingebouwde accu waardoor u geen externe energiebron nodig heeft.

Ook leverbaar: Vacuüm tegeltillers, steenmagneet, vacustone, yellow power en powergrip.

Neem contact op met één van onze werknemers via 0251 29 19 19, verhuur@vangool.nl of vul het contactformulier in op onze website.

Offerte aanvragen