Over ons

Van Gool Hef en Hijs: de zwaarste last, voor ons geen gewicht

Van Gool Hef- en Hijstechniek heeft sinds 1984 een schat aan expertise opgebouwd op het gebied van hijsen en heffen, waarvan u als klant kunt profiteren. Wij importeren, verkopen en verhuren een compleet assortiment hef- en hijsapparatuur, en kunnen al uw apparatuur voor u keuren, inspecteren, testen, kalibreren en repareren. Dankzij onze flexibele organisatiestructuur en korte communicatielijnen kunnen wij uw bestelling, keuring of vraag snel afhandelen, en met onze 24-uurs service beperken we eventuele productiestilstanden tot een minimum. Ons motto luidt niet voor niets: de zwaarste last, voor ons geen gewicht! Dus of u zich u nu bezighoudt met kraanverhuur, transport, toelevering of offshore, bij Van Gool Hef- en Hijstechniek bent u aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande en veilige hef- en hijsmiddelen, persoonlijke valbeveiliging en klimmaterialen.

Veiligheid is onze prioriteit

Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Daarom verlaat geen enkel product het pand zonder een veiligheidscertificaat. Wij beschikken over het NEN-EN-ISO 9001:2015, VCA* en EKH-certificaat en zijn aangesloten bij de Metaalunie. Hierdoor wordt de veiligheid van de geleverde producten volledig gegarandeerd. Naast hijs- en hefmiddelen hebben wij een ruim assortiment aan valbeveiliging om veilig te werken op hoogte mogelijk te maken. Dit maakt Van Gool Hef- en Hijstechniek tot een betrouwbare partner voor al uw hef- en hijsbehoeften.

Veiligheid ook bij reparaties

Een klein defect aan uw gereedschap kan tijdens het hijsen grote gevolgen hebben. Daarom nemen wij de reparaties van uw hijsmiddelen en valbeveiliging altijd uiterst serieus. Wij werken volgens de laatste normen en richtlijnen, en gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige reserve-onderdelen. Na reparatie wordt elk product voorzien van een keuringscertificaat. Omdat voorkomen ook in dit geval beter is dan genezen, nemen wij ook graag de complete revisie van uw gereedschappen voor onze rekening. Tijdens een revisie worden alle onderdelen grondig nagekeken, schoongemaakt en waar nodig vervangen.