Levering

Levering op gewenste locatie

Van Gool verzorgt al ruim vijfendertig jaar alles op het gebied van heffen en hijsen. Hierdoor zijn wij naast uw leverancier c.q. verhuurder uw sparringpartner geworden voor lastige klussen waar u zelf niet uitkomt. Als lid leveren wij conform de algemene en verkoopvoorwaarden van de Metaalunie.

Kwalitatieve materialen

Bij Van Gool Verhuur vindt u uitsluitend machines en gereedschap dat bedoeld is voor vakkundig gebruik. Daarom koopt of huurt u alleen materieel van betrouwbare merken, die deskundig zijn onderhouden en zijn voorzien van een volledig testcertificaat.

Levertijden

Standaard voorraad artikelen worden binnen 24 uur verstuurd. Afhankelijk van de transporteur is uw levering vrijwel altijd de volgende werkdag op de plaats van bestemming in Nederland, levering in Europa is 2-5 werkdagen. Voor leveringen buiten Europa kunt u het beste contact met ons opnemen via 0251 29 19 19 of mail naar verhuur@vangool.nl.

Te allen tijde bereikbaar

Om uw productieproces optimaal te laten draaien moet uw machinepark storingsvrij zijn. Ontstaat er onverwachts een defect dan proberen wij dit zo snel mogelijk te verhelpen. Mocht het materieel niet direct gerepareerd kunnen worden dan zorgen wij vanzelfsprekend voor vervangend materieel. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 7.00 tot 17:00 uur. Naast onze vaste openingstijden zijn wij zowel ‘s avonds als in het weekend telefonisch bereikbaar voor al uw dringende vragen. Bekijk onze contactgegevens.

Instructie en garantie

Wanneer u de gehuurde materialen komt ophalen bij Van Gool Verhuur geven onze medewerkers u graag uitleg over het gebruik van de materialen en of gereedschappen. Ook is het mogelijk om een gebruikershandleiding fysiek of digitaal op te vragen om zo optimaal voorbereid te zijn op uw hijs of hefklus.

Bezorgen en ophalen op locatie

Alle verhuurmaterialen kunnen worden gebracht en weer opgehaald door Van Gool Verhuur. Met een eigen wagenpark en flexibele planning worden alle benodigdheden volgens afspraak afgeleverd en weer opgehaald op iedere gewenste locatie. De tijden en data van bezorgen en ophalen zijn in overleg. De bezorgkosten die worden berekend zijn afhankelijk van de afstand en de ordergrootte. De aflever locatie dient goed bereikbaar te zijn met een kleine vrachtauto. Bij ophalen van verhuurmaterialen: deze dienen schoon en droog en op dezelfde manier klaar te staan zoals afgeleverd.

Retourneren

Wilt u onverhoopt iets terugsturen? Dan kan dit uitsluitend in overleg met één van onze medewerkers na uitgifte van een retournummer. Met dit retournummer kunt goederen conform onze algemene voorwaarden retourneren of afgeven in ons magazijn in Beverwijk. De kosten van het retourneren komen voor uw rekening. Is de levering foutief door ons afgeleverd? In dat geval zijn ook de retourkosten voor onze rekening.